Actueel

23 oktober 2015

Zwem4daagse weer van start in de herfstvakantie

Ook dit jaar wordt er in de herfstvakantie weer de zwem4daagse gehouden in zwembad de Stok, in samenwerking met ZPV-Hieronymus. Voorheen werd dit in het buitenbad gedaan, maar ook dit jaar wordt er weer binnen gezwommen.
Iedereen van jong tot oud is welkom en kan meedoen met de zwem4daagse. Er wordt gezwommen in het wedstrijdbad en men kan kiezen voor 250 meter, 500 meter (recreatief) of 1000 meter (wedstrijd).
De start is maandag 26 oktober en donderdag 29 oktober is de laatste zwemavond. Maandag kan men starten tussen 19:00 uur en 20:30 uur. Dinsdag, woensdag en donderdag kan men starten tussen 18.00 uur en 19.45 uur. Na afloop krijgt iedereen een medaille voor de geleverde zwemprestaties.
23 oktober 2015

Bijeenkomst Hoe nep is What's app

Gisteren hebben we de kick off gehad van het project dat we op Het Talent gaan draaien in de midden- en bovenbouw. Onder leiding van 2 externe professionals hebben we onze vragen, zorgen en meningen gedeeld over kinderen en het gebruik van digitale en sociale media. Deze vragen vormen het startpunt van de lessenreeks voor de kinderen. Na deze lessenreeks koppelen we de bevindingen graag terug naar de ouders. Immers, bij sociale media hoort een gedeelde verantwoordelijkheid tussen ouders, leerkrachten en kinderen.