Ook op onze school

Ontwikkeling vanaf dag 1

Om een kind tot maximale bloei te laten komen, is het belangrijk dat hij of zij steeds weer gestimuleerd wordt iets nieuws te leren. Op Het Talent werken we dan ook intensief samen met de peutergroep van de Kober die zich op onze school bevindt. U heeft een peuter? En zoekt een peutergroep die hem of haar goed voorbereidt op de basisschool? Dan bent u bij onze peutergroep op de juiste plek! Dankzij ons nauwe samenwerkingsverband zorgen wij voor een doorgaande leerlijn van voorschool naar vroegschool. 

 

Wat gebeurt er op de peutergroep?

Naar de peutergroep gaan is leuk én leerzaam. Uw kind geniet van het contact met leeftijdgenoten en van alle uitdagende speelmogelijkheden binnen en buiten. Tegelijkertijd went uw kind eraan om mee te doen in een groep, de aanwijzingen van de leidster op te volgen en met andere kinderen om te gaan. Onze peutergroep staat onder deskundige begeleiding. 

 

Een soepele overgang
Uw kind zit op onze peutergroep en is bijna vier jaar? Dan kunnen wij u iets unieks aanbieden. Dankzij de intensieve samenwerking met de peutergroep kunnen wij kinderen van 3 jaar en 8 maanden alvast een dagdeel per week laten deelnemen aan het onderwijs in groep 1-2. Zo wordt de overgang naar de kleutergroep nog gemakkelijker voor uw peuter!